Komplex Kezelés

A komplex kezelésünk 3 fázisból áll: 30perc Száraz aeroszolos sóterápia, 5 perc váladékoldó sóoldatos inhalálás, majd a végén a Proetz kezelés.

A száraz aeroszolos sószobában egy generátor alakítja ki a mesterséges sóbarlangi klímát, 0.2 mikronnyi nagyságú, negatív töltésű orvosi sót juttat a levegőbe. A sóterápiás gyógyközeg enyhíti a köhögést, jótékony hatású a légúti betegségek és az allergiás tünetek esetén is.

A sóterápia jótékony élettani hatásai közé tartozik:

  • fertőtleníti a légutak mikroflóráját,
  • erős a gyulladáscsökkentő hatása,
  • megsemmisíti a betegségeket okozó mikroorganizmusokat,
  • nincs kellemetlen mellékhatása a légutakra,
  • javítja az immunrendszer védekező képességét.

A Sóterápiás kezelés elősegíti a fizikai és pszichikai javulást, javítja a perifériás keringést, jótékony hatással van allergia, asztma és légúti megbetegedések kellemetlen tüneteire, egyes bőrgyógyászati betegségeket kezeli. Részt vesz az asztma, allergia, nátha és légúti betegségek megelőzésében is, valamint az arc- és homloküreg gyulladás utókezelésében.

A váladékoldó sóoldatos inhalálás hidratálja a nyálkahártyát, lazítja a lerakódott váladékot mind a tüdőben, mind az arcüregben, visszaállítja az egészséges flóra működést a nyálkahártyán.

A Proetz kezelés során fiziológiás sóoldat segítségével a nyálkahártya felszínéről a kórokozók, pollenek lemosódnak, így csökkenthetőek és megelőzhetőek az allergiás eredetű tünetek. Rendkívül hatékony segítség a gyógyulási folyamatok meggyorsításában és a szövődmények kialakulásának megelőzésében.

Az orrmosás fekvő helyzetben, fiziológiás sóoldat, és váladékszívó berendezés segítségével történik. A beavatkozás gyors és fájdalommentes.

Időpontfoglalás Biatorbágy

Időpontfoglalás Pest, Népliget