Munkatársaink

Lipka Zsuzsanna

Egészen kis gyermek korom óta meghatározó az életemben mások segítése, életük jobbá tétele.

Az egészségügy iránti érdeklődésem korai tanulmányaim alatt is megmutatkozott, mivel biológia szakos középiskolát végeztem.

Felsőfokú tanulmányaimat szociológia szakon folytattam ahol kutatási témám a magyar egészségügy körül mozgott, melyet 2012.-ben fejeztem be.

Az élet nem engedte, hogy fiatalkori szenvedélyem az emberek segítése feledésbe merüljön, és úgy hozta, hogy főiskola után még ápolói végzettséget is szereztem. Tanulmányaim alatt kezdtem dolgozni a Biatorbágyon működő Sóterápián, ahol megismertem a só jótékony hatásával a légutakra, egy profin végzett orrmosás gyógyszermentes gyógyulást nyújtó képességére.

Tudtam, megtaláltam az utam!

Ezután nyitottam meg a Hétszínvirág Sóterápiát, ahol lassan egy évtizede kezeljük a felső - alsó légúti betegségekben szenvedőket, problémákkal küzdőket. Napi szinten látom a jótékony hatását komplex kezelésnek, hiszem, hogy egy jól kitakaritott arcüreg vagy akár teljes légút megelőzhetővé tenné a fül-orr gégészeti műtétek nagy részét.

 Tudásommal és elhivatottságommal garantálom, hogy minőségi szolgáltatás keretében gyógyulhasson bárki, aki felső- vagy alsólégúti betegséggel küzd; gyerekeket és felnőtteket egyaránt szeretettel várok a Hétszínvirág Sóterápián!

Iván Márti

Mindig is nagy empátiával rendelkeztem, így az egészségügyben képzeltem el a jövömet. Voltak ugyan más irányú tanulmányaim is, de mindig vissza húzott a szívem. Sok évet a pszichiátria területén töltöttem, szakirányú végzetségem is ide szól. A sóterápiával szinte véletlenül ismerkedtem meg. Magamon is tapasztalom a só jótékony hatását, így őszintén ajánlom bárkinek akár megelőzésre, akár alternatív terápiaként.