Kínzó allergiás tünetekre megoldás a sóterápia?

2023.10.08

Legyen szó akár megfázásról, asztmáról, allergiáról vagy bőrbetegségről, az ember életét pokollá tudja tenni.

Folyton kellemetlenül érzi magát. Nehezen alszik vagy végzi a munkáját. Megakadályozza abban, hogy önfeledten élvezze a családjával, barátaival töltött időt.

A felírt gyógyszerek, pedig nem csak sok pénzébe kerülhetnek, de azon is aggódik, hogy milyen mellékhatást tapasztalt előbb vagy utóbb. Sajnos legtöbbnek a használata sem túl kellemes élmény.

Már régóta ismerjük a sóterápia orvosilag is bizonyított gyógyító hatását. Azt is tudjuk, hogy ez az egyik legeredményesebb, természetes gyógymód, amellyel gyógyszerek nélkül is jelentősen javíthatunk állapotunkon légzési és bőrproblémák esetében.

  • A gyógyszer- és mellékhatásmentes kezelés,
  • hatékony kiegészítő terápia az alsó- és felső légúti betegségek tüneteinek enyhítésére,
  • jelentősen javítja az életminőséget,
  • fontos szerepe van légzőrendszerünk egészsége megőrzésében, a sportolók teljesítmény növelésében,
  • alkalmas az immunrendszer és a szervezet ellenálló képességének javítására is, így megelőzve a lehetséges légúti panaszokat.

Kifejezetten gyermekek számára is ajánlott, hiszen számos korunkban népbetegségnek számító problémára - mint például a fülgyulladás, arcüreggyulladás - hatékony megelőzési módszer lehet.

A sóterápia során a légtérben jelen lévő só megköti az apró szennyező elemeket, így megtisztítja a levegőt, és csökkenti az allergia és asztma tüneteit. Belégzéskor a gyógyító só részecskék eljutnak az arcüreg nyálkahártyájához, elérnek a hörgőkig, ott feloldódnak, majd a szennyeződések megkötése után azokat a beteg felköhögi és megszabadul a nyálkahártyát irritáló szennyeződésektől, illetve azok a véráramba kerülve elhagyják a szervezetet.

Kezelésünk hatására kordában tartható az allergia kellemetlen tünetei, hosszantartó gyógyszermentes megoldást nyújt az allergiában szenvedők számára.

Időpontfoglalás Biatorbágy

Időpontfoglalás Pest, Népliget