Őszi-téli hónapok és az immunrendszer

2020.02.26

Az őszi- és téli hónapokban immunrendszerünk különösen nagy igénybevételnek van kitéve. Te sem szeretnéd, ha téged vagy családodat kiütné a láz, fejfájás, álmatlanság, vagy komolyabb betegségek. A novemberi mínuszok megérkeztével - amellett, hogy várunk mindenkit sok szeretettel immunerősítő kezelésünkre - szeretnénk pár gyógyszermentes ötletet adni, hogy felturbózd immunrendszered.

Sóterápia: A nálunk alkalmazott kezelés az egyik leghatékonyabb módszer légúti betegségek kezelésére. A terápia eredményeként javul a légzés, légcsere, csökken a gyulladás, erősödik az immunrendszer. Immunerősítő kezelésünket kifejezetten megelőzési céllal ajánljuk.

Inhalálás: Érdemes naponta kétszer inhalálni, ami segít a légutak nedvesítésében és a lerakódott nyák oldásában. A Salvus vizes inhalálás nálunk is része az Immunerősítő- és a Komplex kezelésünknek. Rendelj tőlünk új, Rossmax inhalálót, hogy nyugodtabban teljenek az éjszakáid!

Homoktövis: Rendkívül gazdag C- és más vitaminokban, melyek segítik a szervezetet a betegségekkel szembeni ellenállásban. Készíthetünk belőle smoothiet, gyümölcslevet, gyümölcsszószt, olajat, de fontos hogy ne érje hőkezelés.

Gyömbér: Az egyik legismertebb gyulladáscsökkentő és immunerősítő gyógynövény. Sok baktérium- és vírusellenes vegyületet tartalmaz. Reszeljünk le egy kis darab gyömbért, forrázzuk le 2 deci vízzel, hagyjuk állni tíz percig, majd szűrjük le, és az elkészült italt mézzel ízesítve kortyolgassuk el. A gyömbérforrázatot inhalálásra is alkalmazhatjuk, így segíthetjük a letapadt váladék feloldódását.

Méhpempő: A tiszta méhpempőnek erős antibakteriális-, vírusellenes és immunerősítő hatásai vannak, segít a betegségek és fertőzések elkerülésében, azok megelőzésében. Érdemes több héten át napi 1-2 grammot fogyasztani.

Időpontfoglalás Biatorbágy

Időpontfoglalás Pest, Népliget