Parlagfű allergia

2023.10.08

Szabadulj meg a parlagfű allergiától, a só természetes erejével!

Magyarországon leggyakrabban a parlagfű okoz allergiát. Az úton-útfélen növő gyomnövény a parlagfű augusztusban, a nyár végén ontja magából a virágport, azaz a pollent, amelyet a szél messzire eljuttat. Ezt az ősi magyar növényt A levegővel belélegezve pollenje sokaknak okoz gondot, mert szervezetünk túl érzékenyen reagál rá. Ez a parlagfű allergia, ami a szénanátha vagy más néven allergiás rhinitis egyik típusa.

A parlagfű allergia fő tünetei, melyek alaposan kínozzák az érintettet:

  • az orrfolyás,
  • orrdugulás,
  • tüsszögés,
  • szemviszketés,
  • könnyezés.

Apropó a tünetek kezelése: a parlagfű allergia tüneteit tabletta vagy spray formában kapható gyógyszerekkel csillapíthatod, de ezek hatása legfeljebb néhány óráig tart. Ha tartósan szedni kell, számolnod kell a mellékhatásokkal is. Természetes és gyógyszermentes megoldást nyújt komplex sóterápiás kezelésünk, mellyel nemcsak felkészülni tud az allergia szezonra, akár a tünetmentes állapotban is átvészelheti ezt az időszakot!

A száraz aeroszolos sóterápia során a légtérben jelen lévő só megköti az apró szennyező elemeket, így tisztítja a levegőt, és csökkenti az allergia, asztma tüneteit. Belégzéskor a gyógyító só részecskék elérnek a hörgőkig, ott feloldódnak, majd a szennyeződések megkötése után azokat a beteg felköhögi és megszabadul a nyálkahártyát irritáló szennyeződésektől, illetve azok a véráramba kerülve elhagyják a szervezetet. A sós gyógy közegben az allergia, és asztma tüneteitől szenvedő betegek szó szerint fellélegezhetnek.

További allergiák melyeken segít a sóterápia:

  • Pollen- Égerfa, nyírfa, mogyoró, tölgyfa, fűzfa;
  • penész/ gomba, poratka, macska, kutya, parlagfű, lándzsás útifű

Időpontfoglalás Biatorbágy

Időpontfoglalás Pest, Népliget